Z radością anonsujemy wiosenną inaugurację klubu kolacyjnego Pod Widelcem. Bez zbędnych ceregieli, w kameralnej atmosferze w klimatycznym mieszkaniu w starej kamienicy, w sercu Warszawy, przy jednym stole, zjemy razem kolację 20 marca, o godzinie 20.00 .
Gwoździem programu i dobitnym zwieńczeniem biesiady inauguracyjnej, będzie degustacja polskich serów zagrodowych, którą poprowadzi pan Gieno Mientkiewicz, czołowy znawca i propagator polskiej sztuki serowarskiej. Klub kolacyjny ma charakter składkowy, zaś rezerwacji należy dokonywać mailem, do 12 marca, na adres podwidelcem@gmail.com.
menu (120zł od osoby)
aperitif
crostini z rzodkiewką, solą i domowym majonezem
cukniebo z zasolankowanym korycińskim
vichyssoise z oliwą truflową i pestkami dyni
kurczak zagrodowy w czerwonym winie z rozmarynem i domową focaccią
sorbety
sery zagrodowe
BYOB
piątek, 5 marca 2010
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz